Erhvervspraktik

COLOURBOX25718325

Praktikplads? Er du skoleelev og skal finde en praktikplads, så læs nærmere her

Kunne du tænke dig at komme i praktik hos brandvæsenet?
I Tårnby Brandvæsen har vi også plads til erhvervspraktikanter. Man følger dagvagten i en uge og får lov at prøve nogle af de ting som følger med jobbet som brandmand, på godt og ondt.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi har et fast ugeprogram man skal igennem, som sikrer at man får prøvet det hele. Programmet er indrettet med henblik på at følge en almindelig arbejdsdag ved brandvæsenet, således at man får fornemmelsen af, hvad det indebærer. Der er mange "ordinære" arbejdsopgaver, og langt imellem ildebrandene....hvis man spørger brandmændene selv!
Man møder kl. 0800 hver dag og har fri kl. 1530 hver dag.

Hvad forventer vi af dig?
Vi ser frem til, at du aktivt og engageret deltager i ugens program. Vi får mange ansøgninger og forventer derfor, at du oprigtigt er interesseret i at blive brandmand, og ikke bare leder efter en "opholdsplads" for en uge!

Hvordan ansøger jeg?
For at komme i betragtning skal du være fyldt 14 år ved erhvervspraktikkens start. Du skal endvidere have skolegang og/eller bopæl i Tårnby Kommune.
Send os en skriftlig ansøgning, hvori du fortæller lidt om dig selv. Hvorfor vil du gerne i praktik hos os og hvad er dine interesser, fritidsjob, sport, fremtidsplaner mv.?

Skriv til brandstationen, Gl. Kirkevej 100, 2770 Kastrup ELLER
Send en mail til brandstationen@taarnby.dk og skriv "Erhvervspraktik" i emnefeltet. 

×

Cookie info